Un avocat celebru va apăra Primăria Timişoara în războiul cu angajaţii nemulţumiţi

Un avocat celebru va apăra Primăria Timişoara în războiul cu angajaţii nemulţumiţi

3
DISTRIBUIȚI

 

Primăria Timişoara a stabilit de cine va fi reprezentată în instanţă în procesul în care a fost contestată noua organigramă de funcţionare.

A câştigat competiţia firma SCPA Stănilă și Asociații, deținută de către decanul Baroului Timiș, Sergiu Stănilă, car va apăra municipalitatea în procesul cu angajații nemulțumiți.

SCPA Stănilă și Asociații a fost aleasă să reprezinte Primăria Timișoara pentru suma de 99.000 de lei fără TVA, tariful orar fiind stabilit la 220 de lei.

În cadrul concursului au fost depuse două oferte, pe lângă cea câștigătoare a mai fost lansată una din partea Asocierii Simionovici Radu Mircea Cabinet de Avocat – Chițu Emil Dan Cabinet de Avocat.


Cea din urmă a oferit 63.000 de lei fără TVA, adică 140 de lei pe oră, față de 220 de lei pe oră cât va taxa municipalitatea firma câștigătoare.

Vă reamintim că firma celebrului avocat a depus o ofertă şi când Primăria Timişoara a cumpărat servicii juridice pentru a o reprezenta în problemele ridicate de Colterm SA. HCL-ul prin care s-a aprobat noua organigramă a fost suspendat de Tribunalul Timiş până la judecarea pe fond, dar nu este o decizie definitivă, însă este executorie.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.