Un pas mai aproape de primul strat de asfalt pentru noi porțiuni...

Un pas mai aproape de primul strat de asfalt pentru noi porțiuni din centura de sud a Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1655177828">

Avansează lucrările la centura de sud a Timișoarei, iar Direcția Regională Drumuri și Poduri a anunțat că zona Chișoda a șoselei este aproape pregătită pentru primul strat de asfalt. Primele porțiuni asfaltate, mai mici, au fost consemnate în toamna anului trecut, în zona localităților Utvin și Moșnița Nouă.

„În această săptămână, antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, a început așternerea stratului de formă din piatră spartă în zona localității Chișoda. Din punctul de vedere al procesului tehnologic, după această etapă va urma primul strat de asfalt. Alte lucrări executate în prima parte a lunii august sunt: umpluturi cu balast la viitoarele bretele de acces din zona localităților Giroc și Ghiroda; cofrare și decofrare radier și elevație, armări radier la pasajele în construcție; deviere canal de irigații și relocare conductă Transgaz; reprofilări taluz, consolidare teren; săpături și egalizări; fundație podețe”, a transmis DRDP Timișoara.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.