Un troleibuz a luat foc în mers, pe o stradă din Timișoara

Un troleibuz a luat foc în mers, pe o stradă din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Sperietură în trafic pentru cei câțiva pasageri care se aflau în troleibuzul 17, în această după-amiază, după ce din partea din spate a vehiculului a început să iasă fum.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, șoferul troleibuzului care circula pe Calea Aradului intervenind prompt cu stingătoarele aflate în dotarea vehiculului.

„Ca urmare a incidentului petrecut pe linia de troleibuz 17, dorim să asigurăm toți călătorii că în niciun moment persoanele aflate în mijlocul de transport nu s-au aflat în pericol, conducătorul auto intervenind prompt pentru stingerea flăcării de la motor și asigurând stingerea acesteia înainte de sosirea echipelor de intervenție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat celor trei călători care s-au aflat în mijlocul de transport și vă asigurăm că vom lua toate măsurile ce se impun pentru prevenirea unor incidente asemănătoare. Totodată, îl felicităm pe colegul nostru pentru intervenția rapidă și siguranța de sine de care a dat dovadă”, a transmis STPT.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de pompieri, care s-a asigurat că nu mai există niciun pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.