Un vicecampion mondial și unul dintre cei mai titrați antrenori de padel...

Un vicecampion mondial și unul dintre cei mai titrați antrenori de padel din Europa vin la Timișoara. Cum vă puteți înscrie pentru cursuri gratuite

0
DISTRIBUIȚI

Padelul e un sport de socializare care se joacă cu rachete de forma celor de tenis, însă fără corzi. Se joacă mereu la dublu, pe un teren înconjurat de pereți din sticlă. Padel Center Timișoara e singurul club cu terenuri profesioniste de padel din jumătatea de vest a României, spațiile de joc fiind dotate după standardele World Padel Tour.

Luna august îl aduce la Timișoara pe unul din cei mai titrați antrenori de padel din Europa, iar acesta va susține cursuri gratuite pentru toți amatorii de sport și de mișcare, care doresc să se inițieze în padel. De asemenea, în septembrie, un vicecampion mondial al acestui sport va susține, noi sesiuni de inițiere și instruire în padel.

Rafael Eduardo Moreno

În perioada 20 – 21 august, Rafael Eduardo Moreno de la Torre vine la Timișoara și susține, două zile de antrenamente-școală pentu pasionați și pentru cei care vor să descopere un sport nou.


Rafa provine din Montilla / Córdoba, Spania. A studiat pedagogia, dar era deja un fan al sporturilor cu rachete. El joacă tenis de la vârsta de cinci ani, iar mai târziu a trecut la padel. În 2012, Rafa și-a obținut certificatul de instructor de padel de la Academia RFP Padel Plus și tot de atunci predă. S-a alăturat PadelMania în 2013 ca manager și instructor de padel și a predat pentru sute de jucători de atunci. Recomandă padelul deoarece este un sport foarte accesibil și poate fi savurat de jucătorii de toate nivelurile. Vă puteți programa la o sesiune cu Rafa telefonic (0786450073), pe rețelele sociale ale bazei sportive Padel Center Timișoara.

De asemenea, în luna septembrie, un nou training de padel va fi susținut la baza sportivă Pdel Center Timișoara de Dante Luchetti, unul dintre cei mai bine cotați jucători de padel din lume. Italianul, care deține un CV sportiv impresionant, a fost, printre altele, vicecampion mondial. Celebrul sportiv italian se va afla la Padel Center Timișoara în perioada 24 – 26 septembrie și va susține o nouă sesiune de antrenamente-școală pentu pasionați și pentru cei care vor să descopere padelul, ca sport nou.

Dante Luchetti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.