Una din cele mai cunoscute trupe de trash metal din Ungaria, Moby...

Una din cele mai cunoscute trupe de trash metal din Ungaria, Moby Dick, susține un concert de neratat

1
DISTRIBUIȚI

Formația maghiară Moby Dick, una din cele mai cunoscute trupe de trash metal din țara vecină va susține un concert extraordinar în data de 3 septembrie la Arad în cadrul celei de-a treia ediții a Flex Fest, eveniment ce va avea loc pe ștrandul Neptun din orașul vecin.

Trupa a luat naştere în 1990 în Sopron, fondatorii ei Schmiedl Tamás şi Mentes Norbert, inspirându-se din romanul omonim al lui Herman Melville şi din piesa cu acelaşi nume apărută în 1969 pe albumul Led Zeppelin II.


Primul lor material discografic Ugass kutya! a apărut în 1990, fiind urmat la câte un an distranţă de  Kegyetlen évek şi Körhinta. După ce au reuşit să doboare diverse recorduri de audienţă şi au devenit un nume cât se poate de important pe scena rock din Ungaria, trupa a luat o pauză de patru ani, revenind în lumina reflectoarelor în anul 2002.

În anul 2005 au editat albumul Se Nap se Hold, care a ajuns până pe poziţia a 4-a în clasamentul MAHASZ, dedicat discurilor din ţara vecină. Cel mai nou material discografic al celebrei trupe din Ungaria a apărut cu doi ani în urmă și poartă numele de Terapia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.