Violența domestică, povestită sau transpusă în afișe de elevi din Timișoara

Violența domestică, povestită sau transpusă în afișe de elevi din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Expoziția itinerantă cu lucrările premiate ale elevilor din Timișoara, în cadrul proiectului „SEVA – Stop! Eliminăm violența și agresivitatea”, poate fi văzută din 30 august până în 30 septembrie în holurile mai multor instituții din Timișoara.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a organizat un concurs pentru a stimula implicarea elevilor și a le trezi interesul cu privire la detectarea și prevenirea situațiilor de violență domestică.

Elevii au fost invitați să conceapă un afiș tematic și a un eseu cu tema violenței domestice. Un viu interes a suscitat concursul referitor la afișul pe tema violenței domestice, instituția primind peste 100 de lucrări.

11 lucrări în format A3 au fost premiate și vor fi expuse.

„Ne-am bucurat să primim și eseuri consistente în care elevii și-au exprimat părerea cu privire la violența domestică, unii având curajul de a relata și experiențe personale dureroase.


Peste 200 de victime și 50 de agresori beneficiază de servicii specializate în cadrul proiectului SEVA Stop! Eliminăm violența și agresivitatea implementat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara. Complexul de servicii pentru victimele violenței domestice și agresori își desfășoară activitatea pe strada Simion Bărnuțiu nr. 11 și oferă servicii de consiliere socială, psihologică, juridică și piața muncii. Apelează la serviciile Centrului de informare si consiliere pentru victimele violenței domestice la numărul de telefon 0739.002.221”, a transmis Corina Eva, purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.