Zeci de sutiene, aruncate într-o parcare de pe DN 58. Mesajul drumarilor...

Zeci de sutiene, aruncate într-o parcare de pe DN 58. Mesajul drumarilor pentru cetățeni

1
DISTRIBUIȚI

După ce la finele lunii trecute lucrătorii SDN Timișoara au găsit o cadă în parcarea de pe DN 69, între județele Timiș și Arad, de această dată surpriza angajaților de la drumuri a fost și mai mare când au mers să curețe mizeria lăsată în județul Caraș-Severin.

„Vedeta” de astăzi este o parcare de pe DN 58, în apropiere de Carașova, unde s-au descoperit câteva zeci de… sutiene.

„Facem salubrizare în parcări de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, pe toată reţeaua de drumuri naţionale.


Se strâng zeci de saci de deşeuri de fiecare dată. Din păcate, unii cetăţeni aleg să arunce lucrurile pe care nu le mai folosesc în parcările de pe drumurile naţionale. Am găsit recent o cadă, deseori găsim anvelope uzate, alteori televizoare vechi, obiecte sanitare, mobilier, saltele, borcane cu murături sau chiar trofee de vânătoare. Le amintim şoferilor că parcările nu sunt locuri de depozitare pentru asemenea obiecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP, Alina Sabou.

Potrivit legii, amenzile pentru aruncarea de deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și podurilor, locuri de parcare, oprire și staționare este interzisă. Amenzile pot urca până la 6.000 de lei și se poate ajunge chiar și la confiscarea mijlocului de transport.

1 COMENTARIU

  1. politia sta si beleste carasul. gunoierilor, ia sa mergeti la politie si sa va plangeti, nu la stiri, ca nu un judet intreg arunca sutiene acolo. retardati ce sunteti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.