20 de ani de la atacurile din 11 septembrie. Biden, Obama şi...

20 de ani de la atacurile din 11 septembrie. Biden, Obama şi Bush, la comemorare, Trump la box

0
DISTRIBUIȚI

20 de ani de la atacurile din 11 septembrie. Președintele american Joe Biden, alături de foștii președinți Obama şi Bush, vor participa la evenimente comemorative, în timp ce fostul președinte Donald Trump va comenta un meci de box.

La cea de-a 20-a comemorare a atacurilor de la 11 septembrie, preşedintele american Joe Biden va vizita cele trei locuri ale tragediei.


Se va duce la Ground Zero din Manhattan, la Turnurile Gemene, la Pentagon şi la Shanksville din Pennsylvania, unde s-a prăbuşit unul dintre avioanele folosite de al-Qaeda pentru a lovi SUA, United Airlines 93.

Deturnarea zborului de către terorişti a fost împiedicată de pasageri, ceea ce probabil a împiedicat prăbuşirea asupra ţintei, Washington. Prin urmare, acei pasageri, probabil, au salvat viaţa lui Biden însuşi, precum şi a altor sute de oameni care se aflau în Congres, Casa Albă şi alte locuri din capitală.

Predecesorii săi, George W. Bush şi Barack Obama, vor participa, de asemenea, la comemorările care au loc în timpul pandemiei şi după preluarea puterii în Afganistan de către talibani, în urma retragerii trupelor americane. Vor fi toţi preşedinţii epocii de după 11 septembrie, cu excepţia lui Donald Trump.

Republicanul va fi angajat într-o ocupaţie complet diferită, departe de memorialele sau adunările familiilor celor aproape 3.000 de victime. Va fi în Florida, comentator live al unui meci de box difuzat şi prin streaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.