Accident grav în centrul Timișoarei. Tânăr zdrobit de o mașină de marfă,...

Accident grav în centrul Timișoarei. Tânăr zdrobit de o mașină de marfă, pe o stradă pietonală UPDATE Pietonul rănit, un minor în vârstă de 16 ani

4
DISTRIBUIȚI

Un grav accident a avut loc astăzi în zona centrală a Timișoarei, pe strada Eugeniu de Savoya, aproape de ieșirea pe strada Martin Luther, chiar în fața intrării de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiș.

Din primele informații, șoferul unei mașini de marfă care făcea manevre pe strada Eugeniu de Savoya nu a observat și a accidentat un pieton care se deplasa pe lângă bicicletă, cu căștile în urechi.


În urma accidentului, victima a fost prinsă sub camionetă, la fața locului deplasându-se și un echipaj de descarcerare. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital, în stare gravă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform IPJ Timiș, un minor în vârstă de 16 ani a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, care efectua manevra de mers înapoi. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

4 COMENTARII

  1. De ce vatamare corporala din culpa?! Omul isi facea treaba, ce cauta copilul acela PE BICICLETA in zona pietonala? Sau de ce statea cu castile in urechi in loc sa fie atent la drum?

  2. Da interesant ce gandire au unii oameni, in primu rand scrie ca baiatul mergea pe langa bicicleta si da era cu castile in urechi(este o crima?) si era loc pietonal deci omul cu masina trebuia sa se asigure iar tanarul ce vina sa aibe ca era intr-un loc repet PIETONAL are tot dreptul sa se plimbe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.