Ești în căutarea unui laptop gaming Acer Predator? Iată care sunt cele...

Ești în căutarea unui laptop gaming Acer Predator? Iată care sunt cele mai bune modele

0
DISTRIBUIȚI

Lumea jocurilor video este foarte vastă și cuprinde o mulțime de caracteristici pe care pasionații și gamerii profesionali trebuie să le ia în considerare. Achiziționarea unui laptop gaming a devenit din ce în ce mai dificilă din cauza tuturor noilor modele apărute pe piață. Pentru cei ce caută performanță la un preț convenabil, Acer Predator poate fi o opțiune viabilă. Deși compania taiwaneză este un mare comerciant de laptop-uri și notebook-uri, se pare că laptop-urile de gaming au devenit produse de bază pentru companie.

Acer Predator

Predator este linia de laptop-uri de gaming de top a companiei Acer. Este divizată în Helios și Triton. Majoritatea laptopurilor Acer Predator au plăci video Nvidia GeForce RTX, sisteme performante de răcire, memorie SSD foarte rapidă, în așa fel încât să te poți bucura de cele mai bune setări în timpul jocurilor.

Laptop gaming Acer Predator Helios 300 PH315-54

Este un laptop gaming perfect pentru orice fel de utilizare. Are un display de 15.6 inci si este extrem de îndrăzneț. Are un procesor Intel Core i7-11800H, 16 GB de memorie RAM și 512 GB de memorie SSD. Placa video este Nvidia GeForce RTX 3060 și are tehnologie DTS X pentru un sunet excelent. Această configurație îți va permite să te bucuri de jocurile tale preferate fără a întâmpina probleme. Mai mult, acest laptop gaming este potrivit pentru utilizare îndelungată datorită coolerelor metalice 3D care dispersează căldura rapid. Monitorul FHD are un refresh rate de 144 Hz și un răspuns de 3 ms pentru a putea fi sigur că nu există lag. Nu numai că are Wi-Fi 6, dar are și o multitudine de port-uri USB, inclusiv tip C, dar și HDMI. Tastatura RGB aduce un plus design-ului.

Laptop gaming Acer Predator Triton 500

Când vine vorba despre laptop gaming Acer Predator, acest model Triton 500 este cu siguranță printre cele mai bune.


Are o carcasă din metal cu un design modern și tastatură RGB. La bază se află un procesor Inter Core i7-10750H, împreună cu o placă video Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER cu Max-Q Design pentru o experiență de gaming fără efort și care îți depășește așteptările. Ecranul de 15.6 inci, FHD, are o rată de reînprospătare de 300 Hz și 3 ms răspuns, fiind unul dintre puținele laptop-uri de la Acer cu aceste caracteristici. În ceea ce privește performnața, are 16 GB de memorie RAM și 512 GB memorie SSD PCle NVMe.

Laptop gamign Acer Predator Helios 300 PH317-54

Deși am prezentat mai sus modelul de laptop gaming Acer Predator 300, aceasta este varianta de 17 inci, care nu numai că este la fel de bună, dar ar putea fi chiar și mai bună. Are un design similar cu al versiunii standard, singura diferență fiind dimensiunea ecranului. Display-ul de 17.3 inci, FHD, LED, oferă o imagine clară și detaliată, transformând complet orice experiență de joc. Are refresh rate de 144 Hz, un procesor Intel Core i7-10750H și placă video Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER care se asigură că te bucuri de joc fără a exista probleme sau glitch-uri. Are 16 Gb de memorie RAM și 1 TB de memorie NVMe SSD care asigură un gameplay ce depășește imaginația.

Laptop gaming Acer Predator Triton 300 PT315-52

Și acest model de laptop gaming Acer Predator este un bestseller pe piață și este un laptop excelent nu doar datorită design-ului modern, ci și a caracteristicilor care îl fac atât de performant. Are un design diferit, cu un ecran de 15.6 inci, FHD, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și 3 ms timp de răspuns. Acesta asigură imagini clare și dinamice, perfecte pentru o experiență de joc intensă. Cea mai bună parte a acestui laptop este faptul că are un procesor din a 10-a generație, Intel Core i7-10750H hexa-core. Placa video este Nvidia GeForce RTX 2060 și 6 GB VRAM pentru multitasking eficient. În ceea ce privește memoria internă, are 1 TB NVMe SSD și 16 GB memorie RAM.

Laptop gaming Acer Predator Triton 500 PT515-52

Succesorul lui Acer Predator Triton 500 PT515-52, această versiune este considerată unul dintre cele mai puternice laptop-uri Acer de până acum. Design-ul și construcția sa sunt asemănătoare, în mod special comparativ cu alte laptop-uri pentru gaming de la Acer. Cu un ecran de 15.6 inci, FHD, LED, echipat cu tehnologia Nvidia G-SYNC pentru imagini detaliate. De asemenea, are 300 Hz rată de împrospătare și 3 ms timp de răspuns. Cel mai bun lucru despre acest model este că oferă o opțiune puternică cu 512 GB PCle NVMe SSD memorie internă și 32 GB DDR4 RAM. Este dotat și cu a 4-a generație de sistem de cooling All-Metal AeroBlade 3D pentru răcire corespunzătoare a componentelor interne. Este, cu siguranță, o alegere perfectă pentru orice pasionat de jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.