Achiziţie nouă pentru Politehnica Timişoara Femina înainte de primul meci acasă. Alb-violetele...

Achiziţie nouă pentru Politehnica Timişoara Femina înainte de primul meci acasă. Alb-violetele au derby cu Aradul pe „Ştiinţa”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro/femina

Fetele pregătite de Mirel Albon au debutat cu stângul în elită la Alexandria şi au mâine un meci greu acasă, cu Piroş Security Arad. Înaintea duelului cu trupa de pe Mureş, Politehnica Timişoara Femina a mai făcut o achiziţie, înregimentând-o pe Genoveva Roşie, adusă tocmai de la trupa din Teleorman în faţa căreia a cedat.

Roşie (20 ani) este internaţională a României, evoluând la echipele naţionale de junioare.


S-a format la CS Real Craiova, fiind apoi împrumutată la CSȘ Târgoviște și CS Universitatea Alexandria. În ultimele trei sezoane a jucat la CS Universitatea Alexandria, gruparea care a trecut de Politehnica Femina cu 3-1 în prima etapă.

„Am ales să încep un nou capitol în viața mea alături de Politehnica Timișoara. Este o echipă de perspectivă care își dorește performanță și unde simt că pot progresa ca jucătoare. Sunt fericită că am reușit acest transfer, mă simt foarte bine alături de grup și voi face tot ce pot pentru a ajuta echipa” a spus Genoveva Roșie.

În această vară la proiectul de sub egida Politehnicii au mai fost aduse Teodora Meluţă, cel mai sonor transfer, alături de Florentina Ancăş şi Cristina Sucilă.

Mâine, de la ora 11.00, noua echipă alb-violetă debutează acasă pe arena „Ştiinţa”. Jocul din runda 2 e cel puţin la fel de greu ca cel din sud-estul ţării, Politehnica primeşte replica arădencelor de la Piroş Security, care au avut meciul din prima etapă, cu „U” Olimpia Cluj amânat şi care au încheiat stagiunea trecută campionatul pe 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.