ALE revine în fața publicului timișorean cu un concert special: „Sunt recunoscătoare...

ALE revine în fața publicului timișorean cu un concert special: „Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă acum“

0
DISTRIBUIȚI

ALE, artista timișoreancă ce a devenit cunoscută cu șase ani în urmă grație prestației sale din concursul Vocea României, revine cu un concert „acasă“. Pe numele ei adevărat Alexandra Mitroi, artista s-a mutat de ceva vreme la București și pregătește pentru această ocazie o serie de surprize.

„Nici nu mi-am dat seama că a trecut timpul atât de repede. M-am mutat acum trei ani; defapt doi, dacă nu luăm în considerare anul de pandemie. An în care defapt, m-am «închis» în studio scriind și lucrând pentru următoarele proiecte. «Știu ce e dragostea» este noul single pe care îl veți auzi și duminică seară la Retro Garden.


Urmează piese din ce în ce mai frumoase, împreună cu videoclipuri superbisimeee, pe care le-am pregtit deja. M am adaptat ușor vieții alerte din București, pentru că mereu mi-a plăcut agitația – mă provoacă să nu stau o clipă și să văd lucrurile mai departe de ziua de mâine. De altfel, mă adaptez oriunde, apropo de mutat. Mă întorc foarte des în Timișoara, nu s-au schimbat multe din punctul acesta de vedere. Poate cumva, nici nu simt că m-am mutat pentru că proiectul de coveruri cu care activez deja de câțiva ani este la Timișoara, unde și repetăm și sunt o parte din concerte. Drumurile sunt obositoare, recunosc, pentru că alergăm dintr-un colț de țară-n altu’. În rest sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă acum. Voi cânta cu băieții mei la Timisoara. Am pregătit un set foarte mișto, adaptat scenei sau clubului cum îmi place să spun”, spune Alexandra Mitroi, care începând din acest an și-a ales numele de scenă ALE.

Concertul susținut de ALE & The Band va avea loc în 19 septembrie de la ora 21 la Retro Garden, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.