Amenzi pentru șoferi și colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor care parchează în...

Amenzi pentru șoferi și colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor care parchează în zona pietonală din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În ultima săptămână, polițiștii locali au dat în zona pietonală din Timișoara 67 de amenzi și au aplicat 234 de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor care au intrat în zona delimitată prin indicatoare din centrul orașului.

În zona pietonală se parchează frecvent, deși, potrivit legii,  sancțiunile pentru astfel de situații sunt cuprinse între 290 și 435 de lei și două puncte penalizare la permis.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara ne-au declarat că astfel de situații au fost întâlnite de străzi precum Regimentul 5 Vânători, Augustin Pacha, Sergent Constantin Mușat, Vasile Alecsandri, Dr.


N. Paulescu, Eugeniu de Savoya, Victor Vlad Delamarina și Palanca.

„Trebuie menționat faptul că pătrunderea cu autovehiculele în zone în care accesul este interzis reprezintă nu numai o încălcare a legii, dar mai ales un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic, în special pietoni și bicicliști”, ne-au mai spus reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.