Aproape 120 de timișeni, amendați pentru că nu purtau masca, într-o singură...

Aproape 120 de timișeni, amendați pentru că nu purtau masca, într-o singură zi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1447457300">

Joi, aproape 300 de polițiști împreună cu polițiști locali, jandarmi, pompierii și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat mai multe controale în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Au fost verificate 109 societăți comerciale, precum şi 126 de mijloace de transport persoane, dintre care 33 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 118 amenzi în valoare totală de 41.250 de lei pentru nepurtarea măștii sanitare.

Reprezentanții IPJ Timiș reamintesc că, potrivit noilor reglementări, Certificatul verde COVID va fi necesar pentru accesul în restaurante, cafenele, săli de spectacole și la evenimente, inclusiv pentru copiii mai mari de 12 ani, care trebuie sa prezinte un test negativ.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.