Aquatim spală rețelele de distribuție. Unde va fi presiune scăzută la apă

Aquatim spală rețelele de distribuție. Unde va fi presiune scăzută la apă

0
DISTRIBUIȚI

În zilele următoare, Aquatim va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută în 1 septembrie, între orele 8 și 12, în Hitiaș; pe 2 septembrie, între orele 8-12, în Silagiu, iar pe 3 septembrie, între orele 8-12, în Bacova.

De asemenea, în perioada 1-3 septembrie, zilnic între orele 8-13, presiunea apei va fi redusă în Buziaș.

Miercuri, 1 septembrie, între orele 8-12, în localitățile Cadăr și Vucova se va efectua spălarea și dezinfectarea rețelei de distribuție.


Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.