Bărbat atacat de hoțul pe care l-a surprins în timp ce-i fura...

Bărbat atacat de hoțul pe care l-a surprins în timp ce-i fura din mașină. Tâlharul a fost prins de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au reținut un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării în municipiul Lugoj. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„La data de 14 septembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au identificat un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, în municipiul Lugoj.


În fapt, în noaptea de 14 septembrie, bărbatul ar fi sustras, prin violență, 200 de euro și 392 de lei dintr-un autoturism, acesta fiind surpris de către proprietatrul autovehiculului, moment în care l-ar fi lovit cu un obiect dur în zona capului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite persoanei păgubite”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, bănuitul fiind reținut pentru 24 ore, în cursul aceleiași zile fiind prezentat magistraților, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.