Bărbat din Caraș-Severin, prins în timp ce transporta ilegal nu mai puțin...

Bărbat din Caraș-Severin, prins în timp ce transporta ilegal nu mai puțin de 10 cetățeni afgani spre Timișoara, cu mașina personală

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa (județul Timiș) au depistat în cadrul unei acţiuni pe linia migraţiei ilegale, într-un autovehicul condus de un cetăţean român, 10 cetăţeni străini.

„În data de 24 septembrie 2021, în jurul orei 06.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Moraviţa – judeţul Timiş au oprit între localităţile Moraviţa şi Denta, un autovehicul, înmatriculat în România, condus de un bărbat, cetățean român cu domiciliul în județul Caraş-Severin.


Polițiștii de frontieră au constatat că în interiorul mijlocului de transport se mai aflau zece pasageri, toţi bărbaţi, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, fapt pentru care toţi ocupanţii din autovehicul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că pasagerii sunt cetățeni afgani, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 ani. Bărbaţii au declarat că au fost preluaţi din aproprierea frontierei cu Serbia de către şoferul mijlocului de transport şi că urmau să fie transportați la Timișoara”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.