Caravana „Micii Bucle” a părăsit Timişoara. Din prologul Turului României nu au...

Caravana „Micii Bucle” a părăsit Timişoara. Din prologul Turului României nu au lipsit micile incidente

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Turul României / Facebook

Ieri, pe străzile Timişoarei, a avut loc prologul Turului ciclist al României. Surpriza plăcută a fost reprezentată de clasarea pe poziţia secundă a unui sportiv bănăţean, cărăşeanul Daniel Crista. Un maghiar a câştigat runda pe contratimp iar un american a simţit pe pielea sa infrastructura locală.

Janos Pelikan a fost primul în prolog, urmat la nici două secunde de Daniel Crista.


Pe 3 s-a clasat remarcatul din 2020 de la Timişoara, neamţul Justin Wolf. Ieri, aproape de finish, parcarea UVT (locul de start de asemenea), un ciclist american a pierdut controlul, probabil şi din cauza carosabilului şi a lovit puternic bordura.

Astăzi, spre bucuria unor şoferi care acuzau restricţiile, caravana turului a plecat de la ora 12.00 din zona stadionului „Dan Păltinişanu” cu destinaţia Deva. Prima etapă e şi cea mai lungă – 201,5 kilometri! Plutonul va trece şi pe lângă Castelul Corvinilor și Ulpia Traiana Sarmizegetusa, ca parte din obiectivele de seamă promovate în cadrul „Micii Bucle”, competiţie aflată la ediţia cu nr. 54 în acest an. Pe 5 septembrie va fi finalul, la Bucureşti (etapa 5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.