Cioban ucis de un automobil neînmatriculat care circula seara, cu farurile stinse,...

Cioban ucis de un automobil neînmatriculat care circula seara, cu farurile stinse, pe un drum agricol. Vinovatul a fugit și a ascuns mașina

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea cărășeană Vărădia a murit după ce a fost călcat de o mașină pe un drum agricol, în timp ce se afla cu animalele la păscut.

În primă fază, sâmbătă, 18 septembrie, la ora 09:58, Poliția Orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că în extravilanul localității Nicolinț, pe câmp, a fost găsit un bărbat inconștient, posibil decedat. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Vărădia, care lucra ca îngrijitor de animale în zonă, aflându-se cu animalele la păscut, pe câmp.


În urma examinării sumare a cadavrului, pe corpul bărbatului au fost identificate urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor decesului. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi fost victima unui accident rutier.

Ieri, 19 septembrie, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Orașului Oravița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au identificat un bărbat de 29 de ani din Ciuchici, bănuit că în seara zilei de vineri, 17 septembrie, ar fi accidentat cu autoturismul, pe islazul localității Nicolinț, un bărbat de 37 de ani din Vărădia, care în urma accidentului a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, au continuat cercetările, stabilind că în seara zilei de vineri, în jurul orei 21:15, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având luminile de întâlnire oprite, pe un drum agricol care traversează islazul de la marginea localității Nicolinț, bărbatul de 29 de ani ar fi trecut cu autoturismul peste victima, care se afla întinsă pe sol, accidentând-o, apoi șoferul și-ar fi continuat deplasarea.

Autoturismul în cauză a fost găsit de polițiști la aproximativ 10 kilometri de locul comiterii faptei, unde ar fi fost ascuns de persoana bănuită, după comiterea faptei.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 29 de ani va fi prezentat Parchetului pentru dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.