Colaborare Timișoara – New York, cu destinație Lisabona: Kara a lansat un...

Colaborare Timișoara – New York, cu destinație Lisabona: Kara a lansat un single care evocă magia orașului portughez

0
DISTRIBUIȚI

Noua melodie lansată de artista timișoreancă Kara, numită Lisboa, repezintă o evadare sonoră din cotidianul cenușiu, piesa fiind realizată cu ajutorul unui rapper din New York.

„«Lisboa» – o călătorie în spațiu și timp care induce la meditație, la tărâm ascuns, la purificare în valurile Atlanticului.


Lisabona este o stare, o condiție de a trăi în necunoscut și a-l numi «acasă». Redescoperire. Beat-ul este produs de MarkU, un producător, rapper, cântăreț din Brooklyn, New York, cu care am avut șansa să colaborez, descoperindu-ne reciproc pe social media. Sunt recunoscătoare pentru sinergia creatoare care m-a inspirat să creez această piesă. În prezent lucrez la noi colaborări cu artiști talentați care mă ajută să îmi valorific muzica“, a spus artista din Timișoara.

Pe numele ei adevărat Cara Andrada Bianca, artista a fost influențată de preferințele părinților ei și este pasionată de poezie, rap, mult R&B, Soul și Hip Hop, stilurile care i-au marcat copilăria. În luna noiembrie a anului trecut, Kara a lansat single-ul de debut „DeepInto”, iar de atunci artista timișoreancă a mai revenit în atenția melomanilor cu câteva piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.