Concert special la 100 de ani de Politehnica: Trupa „Noi din Banat”...

Concert special la 100 de ani de Politehnica: Trupa „Noi din Banat” revine pe scenă acompaniată de orchestra Filarmonicii Banatul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Noi din Banat / Facebook

Centenarul echipei de fotbal Politehnica Timişoara e sărbătorit în 2021 şi printr-un eveniment inedit pe arena „Ştiinţa”. Pe scena care va fi amplasată pe stadionul din centru în 3 octombrie îşi vor face apariţia suporterii-rockeri ai alb-violeţilor de la „Noi din Banat”, dar nu singuri, ci însoţiţi de parteneri dintr-un mediu elegant – Filarmonica Banatul.

100 de ani de Poli se împlinesc la fotbal pe 4 decembrie, dar diferite evenimente au fost şi mai sunt organizate în oraş cu ocazia Centenarului. După expoziţia dedicată clubului de fotbal, organizată cu Muzeul Banatului sau turenul juvenil amplu „Politehnica Centenar”, acum suporterii vor avea plăcerea să revadă după multă vreme trupa preferată, în condiţiile în care cei de la „Noi din Banat” interpretează într-un mod original cântece dedicate clubului favorit.

Trupa rock va fi însă însoţită de Orchestra Filarmonicii Banatul pentru a interpreta cele mai cunoscute cântece într-o colaborare cu adevărat inedită.


Evenimentul are loc duminică, 3 octombrie, de la ora 18.00, pe Stadionul „Ştiinţa”, din Timişoara! Accesul va fi liber și gratuit, în limita capacității impuse de normele sanitare în vigoare. Evenimentul e organizat de Sport21, în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și Universitatea Politehnica Timişoara.

Orice eventuale modificări ale programului vor fi anunțate pe paginile de Facebook ale Sport21 și Timișoara 2023 – în condițiile unei situații sanitare aflate în plină dinamică. Proiectul cultural este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș. Proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara.

Bineînţeles la eveniment vor putea participa doar persoanele vaccinate, testate sau trecute recent prin boala Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.