Consilerul local Dan Diaconu, noi critici la adresa Primăriei Timişoara: „Să râd?...

Consilerul local Dan Diaconu, noi critici la adresa Primăriei Timişoara: „Să râd? Să plâng?”

2
DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva zile, consilierul local Dan Diaconu de la PNL era revoltat din cauza modului în care a fost reabilitat trotuarul fața Liceului Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara. Soluția aleasă a fost asfaltarea.

„Lucrarea cu asfalt din fața Liceului Pedagogic Carmen Sylva, lipsa protecției și bitumul până în zidul clădirii, în fapt este bătaie de joc la adresa monumentului. Anticipam atunci că va fi la fel în fața Colegiului Național C.D. Loga. Am avut dreptate, dar nu am anticipat ceva totuși.


Credeți că s-a pavat? Credeți că s-a realizat măcar protecția clădirii? Nu. Mintea odihnită a conducerii Primăriei a ordonat vopsirea asfaltului în culoarea crem. Să râd, să plâng? Voi ce părere aveți?”, a transmis Dan Diaconu.

Acesta a mai precizat că Loga e liceul centenar, cu rezultate extraordinare, ce funcționează într-o clădire monument reabilitată complet cu fonduri europene în anii 2015 – 2016.

„Sala festivă de la Loga nu a putut fi inclusă în proiect atunci, iar acolo acoperișul e extrem de degradat. Am lăsat proiect autorizat pentru refacerea acelui acoperiș și ne-am luptat ca amendamentul de includere în buget să fie aprobat. Din păcate, alături de celelalte, nu s-a scos la licitație, zace într-un sertar”, a mai declarat consilierul municipal Dan Diaconu.

2 COMENTARII

  1. dan diaconu? dan diaconu, ala care a sifonat bani pentru poarta care a ucis un om? nu stiu, ce zici? razi sau plangi, criminalule? intreaba rotary club, ca tu faci cum spun ei, kakatule.

  2. Boss, cred ca pe vremea lu’ Robu, mentorul tau, caruia ii carai geanta zilnic, plesnea-i de ras si de plans in acelasi timp, tot la zece minute. Voi doi, ati lasat nelucrat acel trotuar 2(DOI) ani, nemernicilor. Doi ani copii au mers prin noroaie si hartoape, prin balti si pietris, ca sa-si satisfaca placerea seful tau pentru trotuare din dale colorate, gen „tabla de sah. Rusine tie si lui Robu pt ce le-ati facut copiilor timp de doi ani. Mai da-te jos din masina si plimba-te putin pe ploaie pe trotuarele cu dale din oras, Boss, ca sa vezi ce bine le-au pus muncitorii ghidati de tine si Robu. Trebuie sa mergem pe pista de biciclete, ca sa nu ne udam pana in gat sau sa ne impiedecam. Vezi sa nu te inneci de la lacrimi, cand cazi pe jos de ras, Boss.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.