Consilierii locali PNL nu vor vota majorarea impozitelor la Timișoara. Alin Nica:...

Consilierii locali PNL nu vor vota majorarea impozitelor la Timișoara. Alin Nica: „Primarul își bate singur cuie în talpă promovând asemenea proiecte”

1
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiș, Alin Nica, a declarat, joi, că aleșii liberali nu vor susține proiectul de majorare a taxelor și impozitelor pentru anul 2022, despre care au aflat din presă.

„Am văzut propunerea de majorare a impozitelor și taxelor. Nu vom susține acest lucru și nu vom vota în consiliul local împovărarea populației”, a spus Nica.

Președintele liberal este de părere că, până la majorarea dărilor, trebuie avute în vedere variate precum atragerea de fonduri europene și îmbunătățirea colectării.


Abia în ultimul caz, dacă nu există alte resurse, se pot mări taxele, este de părere Alin Nica.

„Sunt surprins de această decizie a lui Dominic Fritz pentru că atunci când era primar spunea că nu va crește impozitele. De ce s-a răzgândit numai el poate spune. Nu am fost consultați deși suntem în alianță, cred că e un demers neserios, am aflat din presă. În campanie clamau că trebuie să scadă taxele și impozitele. Cred că trebuie să se consulte mai des cu partenerii de alianță și să luăm decizii împreună. Noi vom milita pentru scăderea fiscalității. Vom propune să acordăm bonificația de 10% pentru toate persoanele juridice și fizice”, a afirmat, joi, liderul liberal.

Alin Nica a mai fost de părere că eliminarea firmelor de la acordarea bonificației este injustă și va avea un efect pe termen mediu și lung pentru bugetul local, firmele lăsând plățile pentru finalul anului.

„Primarul își bate singur cuie în talpă promovând asemenea proiecte. Dacă ne-ar fi consultat, le-am fi spus aceste lucruri în privat”, a mai precizat Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.