Controale pe autostrada Timișoara – Lugoj. Ce au verficat autoritățile

Controale pe autostrada Timișoara – Lugoj. Ce au verficat autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au desfășurat, vineri, o acțiune pe tronsonul Timișoara – Lugoj al autostrăzii A1.

Potrivit IPJ Timiș, acțiunea a avut ca scop verificarea documentelor de transport marfă ori persoane, verificarea respectării timpilor de odihnă și starea tehnică a autovehiculelor.

Agenții au dat 63 de amenzi, în valoare totală de 35.690 de lei, dintre care 19 pentru depășirea vitezei legale, 16 pentru defecțiuni constatate la autovehicule, trei pentru lipsa luminilor de întâlnire, două pentru nepurtarea centurii de siguranță,  două pentru nerespectarea timpilor de odihnă și celelalte pentru alte abateri.

Au fost retrase nouă certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise.

„Conducătorilor vehiculelor le-a fost recomandat să se informeze cu privire la condițiile meteo-rutiere ale traseului până la destinație și să facă repaus când se simt obosiți.


De asemenea, li s-a pus în vedere că este interzisă deplasarea, staționarea și oprirea pe banda de urgență, cu excepția urgențelor medicale sau a defecțiunilor tehnice”, au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.