Dan Diaconu acuză administrația din care face parte că dezinformează cu privire...

Dan Diaconu acuză administrația din care face parte că dezinformează cu privire la lucrările din școli și grădinițe

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Dan Diaconu de la PNL susține că unele unități de învățământ, prezentate de primarul Dominic Fritz în bilanțul lucrărilor la școli și grădinițe, sunt așa cum le-a lăsat el în 2020, înainte să-și încheie mandatul de viceprimar.

„Probabil că subiectul dezbătut al școlilor ar trebui să se încheie și dacă nu aș fi văzut că informațiile din spațiul public sunt dezinformări, poate că nici nu aș mai fi scris. În definitiv e mult mai cinstit să spui: e o perioadă de tranziție și planurile sunt mari, decât să fi pus în situații neplăcute din tabele, mult diferite față de situația din teren”, a scris Dan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Consilierul local spune că a aflat cu surprindere despre efortul investițional major din școli din postarea primarului și a descoperit obiective nominalizate ca executate/finalizate/în curs de finalizare în acest an de tipul pozei de la Grădinița PP 27 de pe strada Brândușei.

„E un exemplu grăitor despre acest tip de discurs.


Este, iată, unul dintre obiectivele ce vor fi finalizate și recepționate în această toamnă. Stadiul lucrării în luna mai 2020 adică în urmă cu un an și patru luni este cel din imagine. Același lucru se poate spune și despre celelalte școli și grădinițe nominalizate – reabilitările termice de la Gen. 2, Gen, 24 ș.a.m.d. au fost practic executate anul trecut, lucrarea de fațadă și acoperiș de la Liceul Brătianu (MIU) era executată în proporție de minim 60% până în urmă cu un an (tot acoperișul schimbat, tâmplăria schimbată și fațadă de pe un corp finalizată)”, a transmis Diaconu.

Liberalul este decis să încheie polemica și ar vrea ca și edilii să termine cu propaganda.

„După ce analizăm obiectiv cu obiectiv rămânem cu reparația unui gard la Generală 16 (apropos acest gard va continua să fie distrus – știți de ce? – copiii din cartier nu au acces la terenul din curtea școlii în afara orelor de program așa cum ați promis – ca atare își creează accesul) și avariile la două țevi”, a mai precizat Dan Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.