Dănuț Groza, replică ironică pentru Ruben Lațcău în scandalul SMTT: „Lăsați fumigenele...

Dănuț Groza, replică ironică pentru Ruben Lațcău în scandalul SMTT: „Lăsați fumigenele prin care vă mascați neputința”

3
DISTRIBUIȚI

Primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, spune că „a văzut atacul virulent al domnului Lațcău, viceprimarul lui Dominic Fritz, care ceartă administrația județului pentru că vrea să intre în SMTT (Societatea Metropolitană de Transport Timișoara)”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta îi răspunde destul de dur colegului de alianță.

„Domnul Lațcău susține că cei din județ vor să îi fure autobuzele și că nu mai are cu ce să transporte timișorenii din Calea Șagului spre Centru. Nu știu de ce, dar nu mă miră gândirea lipsită de logică a viceprimarului USR-ist al Timișoarei. E cumva normal, atunci când nu ai condus mai mult de doi-trei oameni în viața ta, când habar nu ai ce înseamnă dezvoltare și economie de piață, nu ai cum să înțelegi situația la nivel macro.


Primarii din județ, fie ei PSD sau PNL sau chiar USR (doamna primar din Foeni, colegă cu domnul Lațcău, are transport «metropolitan» asigurat de autobuzele STPT, urmare a unui «micuț» trafic de influență), nu își iau mijloacele de transport pe persoană fizică, nu își parchează în curtea primăriei autobuzele sau firobuzele. Probabil domnul Lațcău nu știe că aceste servicii se plătesc și se fac în baza unui contract, dacă, evident, sunt mijloace de transport disponibile. Și ca să priceapă și domnul Lațcău ce înseamnă acest lucru, creșterea numărului de clienți (primăriile din Timiș) înseamnă mai mulți bani la bugetul SMTT, înseamnă mai mulți bani la bugetul STPT (Societatea de Transport Timișoara), înseamnă posbilitatea de achiziție de noi mijloace de transport în comun, înseamnă salarii mai mari pentru angajații STPT, înseamnă reducerea cheltuielilor Primăriei Timișoara”, a transmis, joi, primarul liberal din Sânnicolau Mare.

Dănuț Groza explică și de ce a ținut să dea o replică.

„Știu, este o lecție de economie mai greu de înțeles pentru domnul Lațcău, dar cu efort, poate pricepe. Deci, domnule viceprimar USR, primarii din județ nu le fură timișorenilor autobuzele, ba dimpotrivă, prin banii pe care îi plătesc, fac posibilă achiziția de mijloace de transport noi, moderne și aduc venituri la bugetul societății de transport. Pe scurt: lăsați fumigenele prin care vă mascați neputința, lăsați și dramele inventate și încercați un pic de muncă în folosul comunității. Iar ca o ultimă remarcă, Sânnicolau Mare nu este în SMTT, dar lecția de administrație pentru Ruben Lațcău vine ca urmare a faptului că m-a menționat și implicat într-un subiect cu care am legătură așa cum am cu ploaia de la Cluj de acum zece ani. Cu plăcere, domnule Lațcău, și altă dată”, a mai adăugat Groza.

3 COMENTARII

  1. Ca dl Lascau nu pricepe nimic din administratie, management sau economie nu ma mira. Deocamdata a demonstrat ca e geniu in amenintari si lumbaj suburban. Dar nu e nimic nou sub soare. Fostii colegi s-au bucurat ca a fost ales viceprimar…ca nici ca coleg de servici nu a fost altfel decat conflictual si infatuat. Poate meritam ce avem sau data viitoare stim pe cine votam…daca mergem tot cu echipa dansului.

  2. „hahahaha ce i-a mai zis-o membrul unui partid altui membru din alt partid, VAI, ce l-a copt, hahaha” cine plm sunt astia? la ghena cu voi, ba, ratatilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.