Deputatul Marilen Pirtea dă vina pe mașinile de la salubritate pentru traficul...

Deputatul Marilen Pirtea dă vina pe mașinile de la salubritate pentru traficul de coșmar din Timișoara la ore de vârf

1
DISTRIBUIȚI

În fiecare toamnă, odată cu începerea școlii, traficul devine sufocat la orele de vârf în Timișoara. Deputatul liberal Marilen Pirtea este de părere că situația se datorează și modului în care se gestionează colectarea deșeurilor menajere.

„Odată cu începerea toamnei, deschiderea anului școlar și revenirea din concedii, traficul Timișoarei se aglomerează în orele de vârf, indiferent de zonă. În plus, mai ales la primele ore ale zilei, între 7 și 9 dimineața, programul de colectare a deșeurilor menajere produce blocaje succesive pe multe străzi din cartierele aglomerate, exact în intervalul în care traficul se aglomerează, oamenii pleacă la muncă sau cu copiii la școală”, remarcă deputatul PNL de Timiș, Marilen Pirtea.

Parlamentarul consideră că mașinile RETIM-ului produc acum tot mai multe blocaje în trafic, la orele în care o mare parte din timișoreni caută să se încadreze într-un program fix și să ajungă la muncă, școli, grădinițe sau facultăți.

„A devenit aproape imposibil ca să «scapi» dimineața fără un blocaj cauzat de mașinile serviciului municipal de salubritate.


Probabil că miile de cazuri în care programul normal de dimineață al oamenilor a fost dat peste cap, prelungindu-se prin întârzieri foarte mari, reprezintă un motiv suficient de solid pentru regândirea graficului după care este organizat programul de colectare a deșeurilor menajere cu mașinile Retim-ului”, adaugă deputatul Marilen Gabriel Pirtea.

Acesta le cere edililor să analizeze alături de operatorul de salubritate propunerea unui grafic schimbat pentru circuitul mașinilor de colectare a deșeurilor.

„Este evident că s-a creat un orizont de așteptare în comunitatea timișoreană pentru o decizie luată la nivelul executivului Primăriei Municipiului Timișoara față de această frecventă perturbare a traficului din oraș. Solicităm și pe această cale reprezentanților din administrația locală să analizeze alături de operatorul de salubritate propunerea unui grafic schimbat pentru circuitul mașinilor de colectare deșeuri, astfel încât intervalul de vârf al zilelor lucrătoare, între 7 și 9 dimineața, să fie degrevat de potențialele blocaje”, propune Marilen Pirtea, deputat PNL de Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Sa trezit un papagal sa comenteze,hai sa vedem cum ar fi daca nu ar mai duce tot idiotul copiii cu masina la scoala si nu ar bloca strazile ca sa isi lase plodul in fata scolii,ca daca a-ti incerca fara colectare deseuri v-ati da seama ca gunoiul pe care il produceti PUTE !!! noaptea nu poti baga camioanele intre blocuri fiindca tot idiotul care nu stiee sa parcheze blocheaza strazile si doarme,ziua vrea sa circule in termenii lui……ASA CA AR TREBUI SA VA DATI SEAMA CA IMPORTANTE SUNT SERVICIILE PUBLICE RETARDATILOR, NU BESINILE VOASTRE !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.