Doi șoferi drogați, dar și unul băut și fără permis, prinși la...

Doi șoferi drogați, dar și unul băut și fără permis, prinși la volan în weekend de polițiștii timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați care au comis infracțiuni rutiere. Le-au fost întocmite dosare penale.

În 19 septembrie, în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în comuna Periam, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 de ani.


În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Tot în 19 septembrie, dar în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget au oprit pentru control, pe strada Victor Fenesiu din Făget, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în 18 septembrie, în jurul orei 18:30, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe DJ 692 în comuna Pesac, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.