Doliu la Făget. A murit Vasile Sita, cel care a fost viceprimar...

Doliu la Făget. A murit Vasile Sita, cel care a fost viceprimar al orașului timp de 10 ani

0
DISTRIBUIȚI

Primarul orașului Făget, Marcel Avram, a anunțat, marți, că s-a stins din viață, la numai 59 de ani, Vasile Sita, viceprimarul orașului Făget în perioada 2009-2019.

„În tot acest timp, nu numai că am format o echipă, ci am legat și o strânsă prietenie. Din 2009 până în prezent, tot ce am realizat pentru orașul nostru, am făcut împreună. Am reușit în tot acest timp să trecem cu bine peste toate greutățile ivite și datorită spiritului gospodăresc și a optimismului debordant care l-au caracterizat pe Vasile.


Amintirea lui, însă, nu va rămâne numai în lucrurile importante pe care le-am realizat împreună în Făget, lucruri care se văd la tot pasul, ci se va păstra vie mai ales în conștiința si în inimile noastre”, a transmis primarul din Făget.

Potrivit unui apropiat al lui Vasile Sita, fostul edil suferea de o formă foarte rară de cancer fiind doar trei asemenea cazuri în România.

„De astăzi, Vasile Sita își va continua proiectele edilitare în Ceruri. Oricum, și-a pus amprenta asupra modernizării orașului Făget. A coordonat, a supervizat și a participat în mod direct, la tot ce s-a realizat la Făget în ultimul deceniu, și s-au făcut multe lucruri remarcabile, ce au schimbat în bine imaginea orășelului. A fost un gospodar desăvârșit, determinat fără rezerve, tranșant, parolist, un OM de onoare. Drum lin spre Cer, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis Dumitru Tomoni, consilier local din Făget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.