„Expoziția Toamnei”, cu meșteșugari și produse tradiționale, la Timișoara UPDATE Evenimentul a...

„Expoziția Toamnei”, cu meșteșugari și produse tradiționale, la Timișoara UPDATE Evenimentul a fost anulat

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

„Expoziția Toamnei”, anotimp al recoltei și al belșugului, a ajuns la cea de-a doua ediție, pregătită în aceste zile de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, și se va desfășura între 24 și 26 septembrie, la Centrul de Afaceri.

Producători, procesanți și comercianți timișeni dar și din alte zone ale țării vor fi prezenți cu o mare diversitate de produse specifice toamnei, menite să umple cămările pentru iarna care se apropie, iar mai mulți meșteri artizani vor prezenta vizitatorilor expoziției o mare diversitate de produse meșteșugărești.

Publicul va putea găsi legume și fructe specifice toamnei, produse de brutărie, patiserie, cofetărie și ciocolată, preparate din carne, brânzeturi, lactate și alte produse de origine animală, miere de albine și diverse produse apicole, conserve, gemuri, dulcețuri, siropuri, sucuri naturale și alte produse alimentare, precum și unități de alimentație publică.


Nu vor lipsi vinurile și alte băuturi derivate din alcool, condimente și esențe bio, produsele vegane, produse cosmetice naturale și organice, țesături naturale și produse textile din bumbac și cânepă, flori și aranjamente florale iar meșterii populari vor fi prezenți cu diverse alte produse lucrate manual.

Intrarea publicului este liberă, cu respectarea tuturor normelor de siguranță, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică, între orele 11,00 și 20,00.

UPDATE Din cauza contextului pandemic, evenimentul a fost anulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.