Formația Vintage Dolls a colorat Timișoara cu sunete inedite, în cadrul ediției...

Formația Vintage Dolls a colorat Timișoara cu sunete inedite, în cadrul ediției din acest an a Zilelor Culturale Maghiare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-489113933">

Cea de-a șasea ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a oferit publicului o serie de manifestări artistice care au colorat centrul orașului în weekend-ul trecut, iar cele patru zile de sărbătoare multiculturală au adus în fața publicului o sumedenie de momente interesante, gustate din plin de public.

Unul din concertele „mai altfel“ care au fost incluse în această manifestare a fost susținut de membrii formației maghiare Vintage Dolls, duminică după masa, pe scena amplasată în Piața Libertății. Trupa care are parte de solistele Eszter Munkácsy, Lili Nagy și Ágnes Szász a reușit să înveselească audiența cu o serie de hituri din anii 1930 – 1940 într-o interpretare cât se poate de interesantă, iar aplauzele de final au demonstrat că genurile muzicale readuse în atenția tuturor de inedita formație din țara vecină au priză la public. Alături de cele trei soliste, din formație mai fac parte Benedek Áron (trompetă), Szabó Illés (chitară), Tálas Áron (pian), Klimász Tamás (contrabas) și Richter Ambrus (tobe).

Printre celelalte concerte desfășurate în ultimele două zile ale acestui eveniment s-au mai numărat și cele susținute de 8 Light Minutes, Bojtorján, Fenyő Miklós, Dixieland sau Cári Tibor. Ultimul recital al serii de duminică a fost susținut de trupa Magna Cum Laude, care la final i-a invitat pe scenă pe organizatorii evenimentului, în aplauzele publicului.

Printre momentele care au avut parte de un success deosebit în rândul publicului s-a numărat și spectacolul acrobatic de ciclism susținut de Orbán-Barra Gábor, deținător a trei recorduri Guinness sau proiecția filmului „Cei care au rămas“, care a fost urmată de întâlnirea publicului cu regizorul Tóth Barnabás și protagonista filmului, Szőke Abigél.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.