Ioan Nasleu, ”fratele” interlopului Boncu, o nouă înfrângere în procesul intentat PRESSALERT.ro

Ioan Nasleu, ”fratele” interlopului Boncu, o nouă înfrângere în procesul intentat PRESSALERT.ro

0
DISTRIBUIȚI

Fostul director de la Piețe SA și ”fratele” de chefuri al liderului interlop Lucian Boncu, Ioan Nasleu, a pierdut și la Curtea de Apel Timișoara procesul intentat PRESSALERT.ro și editorului șef, jurnalistul Dragoș Boța. Cel care i-a fost consilier personal fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a cerut în instanță daune morale în valoare de 100.000 de euro și ștergerea tuturor articolelor în care s-a scris despre legăturile sale cu lumea interlopă și scandalurile în care a fost implicat.

Tribunalul Timiș a respins acțiunea lui Nasleu, constatând ”exercitarea cu bună credință a libertății presei într-o chestiune de interes general, nefiind vorba de afirmații denigratoare care reprezintă situații factuale fără suport probator, nici de depășirea limitelor criticilor acceptabile în lumina art.10 din Convenție”.


De asemenea, instanța a stabilit că  ”rezultă în mod clar că reclamantul (Ioan Nasleu, n.a.) este autorul dedicațiilor făcute în clubul de manele ”pentru frații lui, armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada”, deși fostul consilier personal al lui Nicolae Robu a negat acest lucru. Ioan Nasleu a fost obligat, de asemenea, să plătească 3.000 lei cheltuieli de judecată jurnalistului Dragoș Boța.

”Fratele” lui Boncu a fost nemulțumit și a făcut apel care s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara. Astăzi, instanța a respins apelul declarat de Nasleu, iar împotriva sentinței poate face recurs în termen de 30 de zile. Mâine, Ioan Nasleu urmează să fie prezent în calitate de inculpat, la Judecătoria Timișoara, la primul termen în care a fost trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni de șantaj, printre victime aflându-se editorului șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, și soția acestuia, Iulia Boța, directorul debanat.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.