Istoria nu s-a repetat: SCM Rugby Timişoara a fost învinsă de Steaua...

Istoria nu s-a repetat: SCM Rugby Timişoara a fost învinsă de Steaua în campionat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Rugby Romania / Facebook

„Leii” care joacă sportul cu balonul oval nu se mai întorc victorioşi de la Bucureşti, din Ghencea. După succesul frumos din urmă cu o săptămână, în Cupă, SCM Timişoara a fost depăşită de CSA Steaua, scor 10-29, la reluarea SuperLigii.

A fost o misiune grea de la început pentru bănăţeni, care s-au văzut conduşi devreme.


Vueti a înscris pentru gazde, Ratu Taniela a transformat. La prima acţiune sănătoasă bănăţenii au înscris un eseu, prin Mosese, Vlaicu a transformat. Dar, imediat, a urmat o cursă de senzaţie a lui Dumitru, care a „tăiat” apărarea şi gazdele s-au distanţat iarăşi. 19-10 a fost scorul pauzei.

La reluare „militarii” nu au mai greşit Chibuwe s-a înscris şi a doua oară ca marcator, Ratu Taniela a greşit ţinta doar o singură dată iar SCM-ul nu a mai „lovit” nici de la distanţă.

SCM a rămas pe 3 în campionat, cu 28 de puncte. În ultima rundă a sezonului regular, înainte de semifinale, „leii” primesc replica lui Dinamo pe 25 septembrie (arena „Ghe. Răşcanu” – Ronaţ).

SCM Timişoara: Sikote, Rădoi, Mosese, Mureșan, Popârlan, Lazăr, Neculau (c), Holoia,  Rupanu, Jipa, Ștețco, Vlaicu, Jgerenaia, Altinok, Tiqe. Rezerve: Sabău, Chiriac, Nica, Trăuşan, Saukuru, A. Conache, Sîrbu, G. Conache. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.