Liberalul Dan Diaconu, atac fără precedent la administrația Fritz: ”Să vă...

Liberalul Dan Diaconu, atac fără precedent la administrația Fritz: ”Să vă fie rușine!”

7
DISTRIBUIȚI
Liberalul Dan Diaconu, fostul viceprimar al Timișoarei, a lansat, în această dimineață, un atac fără precedent la adresa administrației conduse de USR-istul Dominic Fritz, cu care este în alianță.
Acesta a publicat mai multe fotografii cu ambrozie înaltă de câțiva metri care a crescut pe Drumul Boilor ” un șantier lăsat în paragină când era mai mare nevoie de el.


Motivele, desigur, greaua moștenire”.
Diaconu a comentat că ”ambrozia a suferit mutații genetice. Doar în Timișoara. Doar pe domeniul public. 20% din populația adultă a Timișoarei suferă de alergie la ambrozie. Avem și o lege care permite primăriilor să amendeze pe oricine nu își are grijă de rezolvarea acestei probleme pe propriul teren. Onor Primăria Timișoara chiar face apel prin comunicate de presă, dă amenzi. Mai mult, PMT are grădinăriță șefă, neoficială e adevărat, că organigrama e un pic suspendată, care știe cum se administrează spațiul verde” .
Consilierul local a comentat ironic că ”trebuie să fii un specialist peisagist să reușești să cultivi ambrozie la 2-3m înălțime. Pentru lacrimile și disconfortul copilului meu, pentru alergia zecilor de mii de timișoreni, să vă fie rușine!

7 COMENTARII

  1. Are dreptate,tâmpiții ăștia care au în fraie administrația din Timișoara, își bat joc efectiv de cetățenii acestuia.
    Nu îți trebuie multa vedere, ca să îți dai seama i ce hal suntem. Și asta după numai un an.
    O rușine
    Niște gunoaie, altceva decât mesaje plin de emoticoane pe fb nu știu.
    F….ui în gura de nenorociti

  2. Onor. Tov. Dan Diaconu, care s-a alaturat recent echipei Robu, care arunca cu laturi pe noua administratie, ar trebui sa stie, din pozitie pe care a detinut-o in Primaria TM, ca exista o aplicatie de vreo 2 ani pusa la dispozitie de CJTimis pe care se pot face reclamatii cu privire la existenta ambroziei. Trebuie doar sa scrii, sa postezi o fotografie cu locatia unde se gaseste ambrozia si sa postezi reclamatia. Verificat personal, dupa ce am facut o astfel de reclamatie, au venit oamenii care se ocupa dupa 2(DOUA) zile si au taiat toata ambrozia din locatia respectiva. Un pic cam mizerabil sa te folosesti de suferinta propriului copil pentru a arunca cu laturi pe altii. Ambrozie era si pe vremea in care domnia sa „taia si spanzura” prin Primaria TM si nici el sau onor. seful lui de atunci nu faceau nimic, pana nu se facea reclamatie expresa si tot asa se rezolva problema. Rusinica maestre, rusinica!

  3. „Liberalul” Diaconu, zici…? Pai ăsta-i mamica ambroziei la Timisoara… buruiana ce a inceput sa infloreasca in vremea concubinajului lu’ Diaconu cu tata micRobu.
    Timisoara-i in continuare o parloaga mizera, dupa 1 an de oameni noi de la USR. Sunt niste sarlatani ordinari, corupti, incompetenti si ipocriti, si el si Robu, si Fritz cu gasca lui.
    De ce-i inca mizerie pe strazi la TM…? De ce-i inca ambrozia mostenita de la micRobu si Diaconu in floare…? De ce-s pistele de biciclete chiar mai jalnice decat pe vremea micRobului…? De ce-s semafoarele inca rosii la miez de noapte, cand nu-i nimeni pe strada, dl. DoNimic Fritz…? Ce dracu ai facut in primarie 1 an de zile cu USReii tai…?

  4. Cu vreo 3-4 ani in urma, deci pe vremea lui Robu, am si filmat ambrozia înfloritoare de pe marginea drumului in Calea Buziasului. Deci starea asta nu e de azi ci de multa vreme. Asta bineînțeles ca nu scuza cu nimic situatia actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.