Lupte în cuşcă la Timişoara cu ocazia primei ediţii a „Blood Fight...

Lupte în cuşcă la Timişoara cu ocazia primei ediţii a „Blood Fight League”

0
DISTRIBUIȚI

Blood Fight League e numele competiţiei care va reuni la Timişoara opt luptători MMA la Timişoara pe 25 septembrie. Vor fi în total şapte meciuri şi un singur premiu: 10.000 de euro pentru câştigător.

Gazda luptelor în cuşcă va fi sala „Constantin Jude”. Iar cei care intră în arenă sunt sportivi cu multe victorii în palmares: Robert Kertest, Alexandru Mezei, Andrei Carauș, Radu Dorobanț, Bogdan Blăjan, Bogdan Grad, Aurel Răsteanu și Cristian Iorga se vor înfrunta în sistem de piramidă.

Prezentatorul Galei este Cristian Mitrea (Pure Romance), iar comentatori sunt: Bogdan Mălăele și Viorel Dragu. Evenimentul sportiv va fi difuzat în regim live de postul Sport Extra, la tv și în online.

Competiţia se desfăşoară sub egida FR Kempo. Luptele se vor desfășura în regim MMA, conform regulamentului internațional, respectiv 3 runde a câte 5 minute, cu 1 minut de pauză.

„Gala Blood Fight League a luat naștere pe fondul trecutului meu plin de durere, plin de sângele de la antrenamente, de vânătăile și sărăcia prin care am trecut.


Am visat de mult la această Gală. Premiile pe care le pun acum, și pe care le voi pune pe viitor în joc în această gală, vor fi cu mult peste media din România, în galele de MMA. Vreau să duc MMA -ul din România la un alt nivel, să îi văd pe românii noștri cum luptă în țară și cum vin luptători din alte țări la noi, la Gala Blood Fight League…”, a spus Alin Chirilă, luptător de MMA Profesionist și unul dintre organizatorii evenimentului.

„Sunt antrenor, am în spate 20 de ani de fitness, culturism și kickboxing. La început, antrenam în medie cam 8 oameni. În 6 luni, am trecut de la 8 oameni la 40 și 8 ore pe săptămână. Apoi, de la 40 la 80 a fost doar un pas, iar orele săptămânale au devenit full time job! În 2020, în plină pandemie, am terminat de construit studioul în care susținem astăzi antrenamentele. Avem o echipă de 10 traineri și o medie de 90 de oameni antrenați lunar. Gala Blood Fight League s-a născut din dorința de a stimula și crește cea mai performată promoție de MMA din România”, a spus şi Adrian Aldea, antrenor și organizator Blood Fight League.

Biletele pentru Gala Blood Fight League, care va avea loc în data de 25 septembrie la Sala Sporturilor “Constantin Jude”, sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.În tribune, există trei categorii de prețuri: 50 RON – copii până în 14 ani; 100 RON – adulți; 200 RON – VIP. Meciurile vor fi transmise şi în sistem PPV: Acțiunea începe la ora 18.00 (România), care este 5 P.M. (Austria), ora 4 P.M. (Anglia) și 11 A.M. (America).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.