MAI scoate la concurs peste 2.600 de locuri în școlile postliceale. Când...

MAI scoate la concurs peste 2.600 de locuri în școlile postliceale. Când are loc sesiunea de admitere

0
DISTRIBUIȚI

O nouă sesiune de admitere în cele șase unități de învățământ preuniversitar este organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Sunt 2.668 de locuri scoase la concurs.

Sesiunea de admitere în școlile postilceale este organizată în perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021.

Sunt locuri scoase la concurs în Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina, Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” – Fălticeni, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești.

Sunt 1.592 de locuri pentru agenți de poliție, 225 pentru agenți de poliție de frontieră, 551 de locuri pentru subofițeri de jandarmi, 275 pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Potrivit MAI, cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în perioada 2 – 14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.


Unitățile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea tuturor etapelor.

Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.