MAV Glissando Timişoara a cucerit pentru a doua oară titlul Champions League...

MAV Glissando Timişoara a cucerit pentru a doua oară titlul Champions League la minifotbal „old boys”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Federatia de Minifotbal din România

Performanţă de excepţie pentru mulţi „bătrâni” ai fotbalului timişorean. Pentru a doua oară în partru ani echipa de minifotbal MAV Glissando s-a încoronat campioană europeană „masters”. Astăzi, la Misano/Rimini, în Italia, bănăţenii mai aveau nevoie de un punct, dar au câştiga cu 5-1 în faţa slovacilor de la Citron Martin.

Prima dată echipa din Timişoara a devenit campionată la EMF Masters Champions League (+40 ani) în urmă cu patru ani, în septembrie 2017.


Nica, Giotea (2) şi Costândana (2) au marcat golurile campioanei cu FC Citron Martin. MAV are nume „grele” din fotbalul bănăţean de altădată, precum Nicolae Costândana, Cristian Utfineanţ, Andrei Urai, Mişu Hromei, Miroslav Nicolin sau Daniel Rupa, mulţi dintre ei au fost şi multipli campioni europeni cu naţionala României de minifotbal. Celelalte rezultate ale trupei de pe Bega au fost: 3-0 cu Bardejov (Slovacia), 3-2 cu Super Club AS şi 2-2 cu Hashove Sofia.

Pe 2 în competiţie s-au clasat bulgarii de la Hashove Sofia iar pe 3 localnica Super Club AS. Interesant e că în EMF Champions League AEK Oradea s-a clasat pe 2 cu timişoreanul Dragan Paulevici în echipă.

MAV Glissando: Hromei, Mateescu, Dumitru, Utfineanţ, Laichici, Urai, Giotea, Costândana, Nicolin, Golea, Bokor, Nariţa, Rusu, Rupa, Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.