Medic de la Județean: „Merită să vă riscați viața și sănătatea, doar...

Medic de la Județean: „Merită să vă riscați viața și sănătatea, doar pentru ce spune medicul X, care nu a văzut un pacient COVID în viața lui, dar este mai „vocal”?

2
DISTRIBUIȚI

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara a ținut să transmită un mesaj prin intermediul paginii de Facebook RO Vaccinare. Motivul invocat de doctor este apariția în spațiul public a tot felul de informații incorecte.

„Pe data de 10 septembrie, când am predat garda, erau 12 pacienți în ATI COVID, dintre care doar un singur pacient fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august și acesta avea și alte comorbidități. Probabil vă întrebați dacă am avut pacienți tineri nevaccinați, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au decedat? Ei bine, da! Am avut! Vă întrebați dacă am avut pacienți vaccinați în terapie intensivă? Da, am avut! Dar 99% au avut schemă incompletă sau au făcut boala în perioada vaccinării și toți au avut boli asociate decompensate”, a precizat medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Potrivit doctorului, nu a existat nicio persoană tânără, aparent sănătoasă și vaccinată în terapie intensivă.

„Stăteam de vorbă cu o doamnă în vârstă de 47 ani, mamă, soție și cu părinții în viață, care mi-a zis: «Nu-mi fac griji pentru soțul și părinții mei, dar cui las cei trei copii, cine va avea grijă de ei?!».


Și acum, vă întreb eu: Merită să vă riscați viața și sănătatea, doar pentru ce spune medicul X, care nu a văzut un pacient de covid în viața lui, dar este mai «vocal»? Sau pentru ce spun toți formatorii de opinii, care vor să iasă în evidență cu orice preț? Să știți că într-adevăr noi avem un interes când vă dorim vaccinați și interesul este acela să nu mai vedem atâta suferință!!! Și până la urmă, cred că îmi stă mai bine în costumul de spital, decât în combinezon”, a mai afirmat dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

 

2 COMENTARII

  1. nu, nene, merita sa ma vaccinez pentru ca mi-a zis politicianul de la televizor, cand el habar n-are despre mine sau despre vaccin. papagal prost ce esti, te mai numesti si „doctor”

  2. bine ca ai studiat tu maestre toate efectele pe termen lung ..
    ai trecut si tu facultatea cu nota 6-7 si acuma ai ajuns un mare cercetator in ale vaccinelor …

    cum oamenii nu se iau de tine , nu te lua nici tu de ei ..

    Legat de faptul ca pe lista de efecte adverse a vaccinelor se tot adauga in ultima perioada , ce poti sa ne spui , domnule cercetator ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.