Migrant testat pozitiv pentru COVID 19, dat în urmărire națională după ce...

Migrant testat pozitiv pentru COVID 19, dat în urmărire națională după ce a fugit din spital, acum trei zile. Dacă-l vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care era internat la o secție a Spitalului Municipal din Timișoara, a fost dat în urmărire generală după ce a dispărut din unitatea medicală. Acesta, un migrant afgan, a fost internat în data de 22 septembrie, și s-a făcut nevăzut din unitatea medicală de pe strada Daliei luni, 27 septembrie.

„Acesta este căutat la nivel național, polițiștii efectuând verificări în vederea identificării, localizării, prinderii și tragerii acestuia la răspundere penală.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE Bărbatul dat în urmărire se numește Jaman Ibrahim Shukr, are 1.80 m înălțime și 70 kg. Ultima oară când a fost văzut purta bluză de culoare închisă și pantaloni de culoare închisă. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.