Miniștrii USR PLUS demisionează în bloc din Guvern. Dan Barna: „Florin Cîțu...

Miniștrii USR PLUS demisionează în bloc din Guvern. Dan Barna: „Florin Cîțu a dinamitat conștient și perfect responsabil coaliția”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-715773906">

Miniștrii USR PLUS își depun mandatele, luni, după o ședință internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

Florin Cîțu „a dinamitat conștient și perfect responsabil” coaliția, a spus liderul USR PLUS, Dan Barna: „Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv miniștrii USR PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu”.

Barna a spus că decizia a fost luată împreună cu colegii săi, susținută de Biroul Național, în condițiile în care nu se poate merge mai departe cu un premier care „risipește resursele națiunii pentru interesul politic propriu”.

Demisiile miniștrilor USR PLUS vor fi, marți la prima oră, pe masa premierului.

USR PLUS se afla în Guvern cu șase mandate: Dan Barna – vicepremier, Claudiu Iulius Gavril Năsui – ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ioana Mihăilă – ministrul Sănătății, Cristian Ghinea – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ciprian Sergiu Teleman – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.