Un sportiv din Republica Moldova e câştigătorul luptelor în cuşcă de la...

Un sportiv din Republica Moldova e câştigătorul luptelor în cuşcă de la Blood Fight League Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Andrei Carauş, stânga. Foto: Blood Fight League

Blood Fight League şi-a desfăşurat ieri seară în sala „Constantin Jude” prima ediţie. Opt luptători au intrat în cuşca de la Timişoara pentru premiul de 10.000 de euro. La final a rămas doar unul „în picioare”, moldoveanul Andrei Carauş, supranumit „Young Killer”.

Gala prezentată de luptătorul Cristian Mitrea a început cu evenimentul de grappling, la care au participat: Marius Florin Șpac, Dumitru Ceban, Raul Cofan, Iulian Bortan, Eduard Orac, Rareș Popescu, Radu Zarioiu, Alin Moathamed. Premiul de 1.000 de euro, oferit de organizatori, a fost câștigat de Ceban Dumitru, tot din Republica Moldova.

În cușcă s-au luptat apoi: Darius Betean vs. Bogdan Grad, Cristian Iorga vs. Nicolae Hantea, Aurel Răsteanu vs. Alexandru Mezei și Andrei Carauș vs. Robert Kertesz. Dintre cei 8 luptători, în semifinale s-au calificat: Bogdan Grad (Austria), Andrei Carauș (Republica Moldova), Cristian Iorga și Aurel Răsteanu.


Grad şi Carauş au făcut spectacol în meciul lor. Au fost urmaţi mai departe în „piramidă” de Cristian Iorga și Aurel Răsteanu. ciul lor. Au fost urmaţi mai departe în „piramidă” de Cristian Iorga și Aurel Răsteanu.

Finala i-a opus pe Iorga şi Carauş. Cel din urmă s-a impus în runda a 2-a prin K.O, după o serie de lovituri puternice încasate de Iorga, oprite prin intervenția arbitrului.

„M-am antrenat 3 luni, zilnic, dimineața și seara, sâmbăta și duminica. A meritat, după faptă și răsplată. Da, știam că austriacul este bun (Bogdan Grad – n.r), îl simțeam, îi simțeam energia. Asta s-a văzut în a 3-a rundă disputată cu el, când am primit un picior… bun. Dar m-am restabilit. Sincer, nu m-am gândit ce voi face cu premiul câștigat. Sunt foarte mulți bani! Până acum, cele mai mari sume încasate de mine au fost de 300, 500 de euro. În primul rând, o parte din bani se vor duce spre antrenor, el m-a ajutat, a fost lângă mine la bine și la greu. 10-15 procente vor pleca sigur spre el. Le merită și îi mulțumesc! Apoi, voi aloca o parte din bani familiei, pentru mine este pe primul plan. După care, o să investesc în mine. Aș merge într-un camp serios, de exemplu în Thailanda. Vreau să fiu mai bun, să vin și în martie, la a doua ediție Blood Fight League. Este cel mai mare premiu în bani pe care l-am câștigat în toată cariera mea. Personal, eu nu am multă practică pe MMA PRO, am experiență foarte bună la amatori. Am lucrat însă foarte mult, m-am antrenat. Am venit flămând, flămând cu totul, ca să mușc din ei (râde – n.r)”, a declarat Andrei Carauș, câștigătorul primei ediții Blood Fight League.

Gala B.F.L. s-a desfășurat sub patronajul Federației Române de Kempo. Accesul publicului în sală a fost limitat, la 30% din capacitate, respectându-se astfel măsurile de prevenire și limitare a răspândirii transmiterii virusului SARS-CoV-2 impuse de lege. Organizatorii deja lucrează la pregătirea galei cu numărul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.