Moment special în memoria lui Adi Bărar, alături de Cargo și Bikers...

Moment special în memoria lui Adi Bărar, alături de Cargo și Bikers For Humanity

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-323795421">

Memoria lui Adi Bărar va fi evocată în câteva momente speciale, care vor fi difuzate vineri 10 septembrie, de la ora 20.30 în cadrul emisiunii X Factor la Antena 1.

„X Factor a invitat Bikers for Humanity să susțină alături de CARGO, câteva momente speciale dedicate inegalabilului Adi Bărar, prieten al campaniei noastre încă de la începuturi. A fost cântec, a fost emoție, a fost suflet, a fost o mare onoare pentru noi“, spun cei de la Bikers for Humanity.

Acțiunile realizate în amintirea fondatorului formației Cargo, Adi Bărar, care a murit în primăvara acestui an, au început cu prilejul Festivalului Mentor Rock Gathering „In Memoriam Adi Bărar”, care a avut loc la începutul lunii iulie la Brezoi, în județul Vâlcea și au continuat cu o serie de alte manifestări care s-au desfășurat inclusiv în prima seară dedicată sărbătoririi Zilei Timișoarei.

Primul concert „acasă“ susținut de membrii formației după moartea artistului le-a prilejuit celor prezenți o seară specială, iar printre momentele emoționante din cadrul concertului s-a numărat steagul fluturat de Sorin Stanca (prietenul trupei) pe care este imprimat chipul regretatului Adi Bărar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.