Muzică electronică fabricată în Timișoara și nu numai: Psihodrom Records a lansat...

Muzică electronică fabricată în Timișoara și nu numai: Psihodrom Records a lansat cea de-a treia compilație

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records a lansat cea de-a treia compilație , Trois, realizată de artiști ai muzicii electronice contemporane, care conține exclusiv producții în premieră și poate fi ascultată gratuit online.

Printre artiștii care se numără pe această a treia compilație lansată de Psihodrom Records și a cărei copertă a fost realizată de Eugen Neacșu se numără d¦ffkt, Ia Cu Pită, Lemarian, Vlaicu Golcea feat. Mela Mihai, Thy Veils, Alex Halka, 150 Stoka, Robotel, Riot199 , V.A.G., Anita Ramona sau We Are Creepz.

Colectivul Psihodrom s-a născut cu câțiva ani în urmă și are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale.


Membrii colectivului timișorean au fost invitați să susțină un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Export Online, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, un eveniment ce a inclus o serie de paneluri de discuții cu profesioniști din industria muzicală susținute și de câțiva reprezentanți ai unor festivaluri renumite din Europa și o serie de concerte.

Oamenii care se află în spatele acestui proiect au organizat în luna mai a acestui an și prima ediție a festivalului Psihodrom, care a avut loc online. „Conceptul nostru este să oferim un spațiu de afirmare artiștilor de muzică electronica. O platformă. Un hub. Vrem să coagulăm tot ce înseamnă scenă electronica din partea de vest a țării, și nu numai, fiindcă deja avem și doi artiști din București care ni s-au alăturat. Cred că până acum a lipsit chestia asta, o platformă care să aducă toate găștile locale laolaltă. Ne-am axat pe muzică electronică fiindcă la asta ne pricepem. Și pentru că scena asta de muzică electronică a fost marginalizată tot timpul în România”, a spus Adrian Marian, unul din membrii Psihodrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.