Nume noi în organigrama alb-violetă. Călin Rosenblum e director sportiv la Politehnica

Nume noi în organigrama alb-violetă. Călin Rosenblum e director sportiv la Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica a anunţat azi numirea lui Călin Rosenblum în funcţia de director sportiv al alb-violeţilor din Liga 2. Conducătorul are experienţă în fotbalul timişorean inclusiv la concitadina aflată acum în disoluţie – ACS Poli. Nu a fost singura modificare a organigramei clubului din „Centru” în această perioadă.

Alb-violeţii au şi un nou coordonator al Centrului de copii şi juniori în persoana lui Alin Ionescu, cel care a crescut generaţia 2004 a clubului.


Aflat în club de la începutul anului, Sandu Tăbîrcă a fost antrenor coordonator înainte iar acum el ocupă funcţia de şef al Departamentului tehnic al Academiei Politehnicii.

Rosenblum (57 ani) a fost jucător la Poli, Progresul Timişoara şi Metrom Braşov. După retragere a devenit cadru didactic la LPS Banatul, unde mai întâi a promovat în funcţia de director adjunct, pentru ca, ulterior, din 2014 şi până la 1 septembrie a.c. să fie directorul Liceului Sportiv la care a activa la rândul său ca junior. Ca şi conducător a fost preşedinte la CFR Timişoara, dar şi manager sportiv la ACS Poli între anii 2012 şi 2014, la începutul proiectului care acum a capitulat.

„În primul rând mă onorează oferta conducerii SSU Politehnica. Am o experienţă pe care am acumulat-o în decursul atâtor ani în funcţii administrative. Sper să fie de bun augur şi să facem o treabă bună alături de băieţi, de staff, de conducere şi, mai ales, de galeria care este cea mai inimoasă şi cea mai frumoasă din ţară. Sunt şi culorile alb-violet în care am jucat în decursul anilor, în care m-am realizat pe plan sportiv şi personal. Vin cu inima deschisă şi sper să-i facem bucuroşi pe toţi fanii şi pe toţi cei care sunt alături de această echipă iubită din Banat!”, a declarat Călin Rosenblum.

Echipa pregătită de Dorin Toma suferise o înfrângere usturătoare în weekend-ul trecut, scor 1-4, cu Metaloglobus la Bucureşti. Sâmbătă, de la ora 17.00 (netelevizat) alb-violeţii întâlnesc FK Csikszereda pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a 7-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.