O companie din China va investi 30 de milioane de dolari pentru...

O companie din China va investi 30 de milioane de dolari pentru a deschide o fabrică în Timiș. Câte locuri de muncă vor fi create

0
DISTRIBUIȚI

Investiție de 30 de milioane de dolari, în Timiș, anunțată la Consiliul Județean de o companie chineză care oferă soluții de controlere electronice inteligente.

Oamenii de afaceri și-au propus să operaționalizeze, până în primăvara anului viitor, în județul nostru, o fabrică de peste 12.000 de mp, cu posibilitate de extindere la 25.000 mp.

Într-o primă fază vor face 300 de angajări, urmând ca la capacitate maximă fabrica să aibă nevoie de aproximativ 1.000 de angajați, anticipând o producție de nouă milioane de piese anual.


Compania este prezentă în China, India și Vietnam, urmând ca după România să deschidă unități de producție și în Mexic.

Reprezentanții companiei s-au întâlnit la Consiliul Județean Timiș cu directorul Direcției de strategii, diplomație, comunicare și cultură, Alexandru Avram. Aceștia au fost interesați în primul rând de sprijinul pe care autoritățile locale îl pot oferi în implementarea investiției, cât și de capacitatea instituției noastre de a le facilita integrarea în rândul comunității de afaceri.

Unitatea de producție din județul nostru le va facilita accesul pe piața locală, în contextul în care cea mai mare parte a producției va merge către clienți din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.