Orchestra şi Corul Forţelor Terestre Americane staționate în Europa, în concert la...

Orchestra şi Corul Forţelor Terestre Americane staționate în Europa, în concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Filarmonica Banatul din Timișoara organizează marți, 7 septembrie, de la ora 19, la Sala Capitol, un concert extraordinar susținut de Orchestra şi Corul Forţelor Terestre Americane Staţionate în Europa, cu participarea Muzicii Militare a Garnizoanei Timișoara.


Vor fi interpretate piese din repertoriul universal.

Din Orchestra şi Corul Forțelor Terestre Americane staţionate în Europa fac parte locotenent colonel Randall Bartall, locotenent Curran Schenck și sergent major Lori Nix.

Alături de Corul Soldaţilor USAREUR, Orchestra este a treia organizaţie muzicală ca mărime a Armatei SUA, iar membrii săi au statutul de ambasadori muzicali ai armatei americane în Europa. Ei sunt muzicieni profesionişti, absolvenţi ai unor universităţi şi conservatoare de muzică prestigioase din Statele Unite, selectaţi în orchestră prin concurs.

Biletele costă zece lei pentru elevi, studenți și pensionari. Intrarea generală în sală costă 20 de lei sau 30 de lei la loje.

Programul casieriei este următorul: luni, miercuri, vineri: 10-14, iar marți și joi de la 14 la 19.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria Filarmonicii Banatul sau cu o oră jumătate înainte de începerea fiecărui concert sau recital.

Casieria se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.