Patru șantiere ilegale, închise la Dumbrăvița în ultima perioadă

Patru șantiere ilegale, închise la Dumbrăvița în ultima perioadă

1
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin, a anunțat că toate șantierele ilegale vor fi oprite.

„În cursul zilei de joi, viceprimarul Sergiu Grui și reprezentanți ai Biroului de Urbanism, precum și ai Politie Locale au verificat o construcție fără autorizație.


Un timișorean a decis să își extindă locuința dincolo de limita de UAT cu o piscină și a aruncat gunoaie în canalul ANIF. Angajații primăriei vor continua demersurile legale ce se impun în acest caz, pe lângă amendă dispunându-se oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate, precum și notificarea tuturor instituțiilor abilitate să ia măsuri”, a precizat primarul Horia Bugarin.

Edilul a mai spus că în Dumbrăvița sunt peste 700 șantiere și primăria nu dispune de angajați suficienți pentru a le verifica periodic.

„De aceea fac apel la locuitorii comunei pentru a ne sesiza de fiecare dată când observă nereguli în construcții. Suntem deja la al patrulea astfel de șantier descoperit în ultimele două săptămâni”, a mai spus Bugarin.

1 COMENTARIU

 1. Buna seara Dl Primar USR-ist și proapagandist de Sesizari !
  Oare comuna ( CEA MAI BOGATA DIN ȚARA ) are timp sa rezolve aceste “ GRAVE SESIZARI “ împrejmuiri de teren privat !
  Dl . Primar pe langa faptul ca v-ați trezit surprins de votanți si brus a-ți devenit primar venit din mediul privat , nu Cunoaște-ți nici limita de teritoriu administrativ al UAT pe care ar trebui sa îl Administrați !
  Dreptul de propietate este privat , Iar dumnavoastra intr-o eroare totala de data acesta , a-ți dat curs unei bucuroase si dragi îmbrățișări “ Sesizari “ a unei împrejmuiri care nu este a presupusului cetățean al Timișoarei cu extinderea construcției pe UAT DUMBRAVITA !
  Va rog, sa reanalizati cadrul legal al blocului edificat pe parcela vecina , cel care are autorizat si împrejmuirea si sa dați si alt curs acestor “bucurii” de Sesizari ( celor care au timp de spinonaj dorit de adimistratia prezenta ) , lucrare care este autorizată , lucrare care suprins este Certificata de administrația dumnevoastra print-un proces verbal de terminare al lucrărilor si Certificat de extistenta ( oare cum a fost semnat in acest caz?)!
  Prin urmare nefiind un împătimit precum dumnevoastra al acestor Sesizari , ….fiind si intr-o gravă eroare legislativă ( doar veniți din mediul privat ) , v-as sugera sa dați curs unor
  situații mult mai agravante spre Ex: Str. Delfinilor este nemarcata corespunzător , lipsa iluminat stradal spre capătul străzii , lipsa marcaj rutier coprespunator strada capăt de linie , iar situație agravantă este marcarea capătului de strada rutier ( ceea ce se poate solda cu grave accidente rutiere ) , dacă tot au fost cei de la Urbanism , Politie Locală si Vice – Primarul , oare fara sesizare au putut constata toate aceste nereguli ale zonei ( inclusiv abmbrosia spațiilor verzii neamenajate private din zona ? ) …. Iar canalul ANIF , este la propiu curățat pe acel sector , din surese propii !
  Ce demersuri are făcute Primaria Dumbravita in acest sens ( de decolmatare și amenajare/ curățare a unui canal ce nu este administrat de Primaria DUMBRAVITA , DAR ESTE PE UAT DUMBRAVITA ?!
  Buna întrebare, adresată personal Vice primarului ( care la rându-i lipsit sincer de informații a stranit din umeri )!
  In sensul in care doresc legal amenajarea zonală a canalul ANIF !!?
  Va rog , respectos ,sa nu dați dreptul la replica , ci sa prezentăti mai bine informat o realitate a UAT-ul pe care al trebui sa îl guvernați si sa analizați mai atent ce este esențial pentru “….comuna “ sa dați in presa si MASS media !
  Consider sa sunt probleme mult mai importante ale UAT-ului pe care îl administrați ,nu o amenajare de Spatiu verde si o împrejmuire parțiala !
  Tocmai de aceea dacă sunteți mai bine informat este cadrul legal exceptat , diferența de nivel dintr-e UAT TIMIOSARA ȘI UAT DUMBRAVITA PE ACEST SECRTOR este de 1,8 metri înălțime , iar apa cumulata revărsată pe UAT TIMISOARA ESTE O REALA PROBLEMA, DAR NU SI PENTRU CELOR CE NU FAC SESISAZRI !
  Sunt real întristat de slaba și incompetenta administrație , opinii juridice la aproape orice act emis cu gravă întârziere a oricăror acte emise !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.