Paul are nevoie de ajutorul nostru. Terapiile îl costă 4.000 de euro...

Paul are nevoie de ajutorul nostru. Terapiile îl costă 4.000 de euro lunar pentru a se putea ridica din scaunul cu rotile

0
DISTRIBUIȚI

Paul Dumitriu are 20 de ani și este din comuna Săcălaz, județul Timiș. În urmă cu doi ani (28 iulie 2019) mașina în care se afla ca pasager a derapat într-o râpă pe Transfăgărășan, întâmplare în urma căreia, din păcate, a ajuns în scaun rulant.

A urmat o operație de urgență la Casa Austria din Timișoara în data de 30 iulie 2019, urmată de o altă intervenție chirurgicală, în data de 14 august 2019.

„Am fost diagnosticat cu paraplegie flască, fractură de coloană T8-T9, adică nu mai pot să merg – nu îmi simt picioarele și trunchiul, devenind dependent de scaunul rulant, cât și de o persoană care să mă ajute. Mama mea (Paszkar Eugenia) a renunțat la locul ei de muncă imediat după accident și în prezent este asistent personal pentru mine.

Am fost externat în data de 4 septembrie 2019 din spital, apoi am început recuperările. Am început la Spitalul de recuperare Băile Felix, Centrul Acasă Zalău, Dezna, iar în prezent efectuez recuperări la Clinica Hiperbară din Tg Mureș, dar este foarte greu și costisitor pentru mine și pentru familia mea: 1.250 lei/zi”, a spus Paul Dumitriu.

Tânărul trebuie să facă și sedințe în camera hiperbară: 400 lei/ședința, dar si ședințe de kinetoterapie: 300 lei/zi. Medicii spun că dacă va continua ședințele încă un an începând de acum, există șanse să se ridice din scaun și să înceapă să meargă cu cadru.

„Au trecut doi ani de la accident și este prima dată când cer ajutorul în acest fel, însă familia mea a acumulat multe datorii pe parcursul celor doi ani, pentru a mă putea trimite la recuperări, și în prezent ne este foarte greu să continuăm. Nu avem resurse. Împreună cu ajutorul vostru și al lui Doamne Doamne, știu că voi putea merge din nou. Îmi doresc foarte mult să mă pot ridica din cărucior și pot să reușesc numai dacă voi continua programul de recuperare! Cheltuielile lunare depășesc suma de 4.000 de euro.


Vin cu rugămintea de a mă ajuta, de a dona pentru mine oricât de puțin puteți”, a mai transmis Paul.

Contul său este următorul:

Nume titular: Dumitriu Paul

RO04BRDE360SV21509413600 (RON)

RO94BRDE360SV76493033600 (Euro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.