Peste 8.000 de elevi din Timiș învață online. Trei directori ai unor...

Peste 8.000 de elevi din Timiș învață online. Trei directori ai unor unități de învățământ sunt internați în spital cu COVID-19

1
DISTRIBUIȚI

Potrivit inspectorului școlar general al județului, Marin Popescu, 423 de elevi sunt infectați cu coronavirus, precum și 123 de angajați ai unităților de învățământ din Timiș.

Popescu a declarat, marți, că 334 de clase din județ studiază în online, ceea ce înseamnă 8.122 de elevi.

Acestora li se adaugă încă 392 de elevi care sunt acasă cu scutiri medicale sau ai membri ai familiei cu diferite boli și nu îi pot expune riscului de a se infecta cu covid.

„După a opta zi începe testarea elevilor, azi vor fi epuizate cele 3.000 de teste.


DSP a solicitat Ministerului Sănătății încă un stoc de 10.000 de teste pentru județul Timiș. Numărul personalului medical este mic și nu are cine să aplice testele, dar am creat echipe mobile cu sprijinul colegilor de la învățământul special. Solicitările se fac la Inspectorat, dar deocamdată avem o singură solicitare de la Liceul «Grigore Moisil». Îngrijorător pentru noi este că avem mulți profesori care au devenit pozitivi”, a spus, marți, inspectorul școlar general al județului Timiș, Marin Popescu.

„Avem câteva cadre didactice internate în spital, avem trei directori din Timiș internați în spital, dar nu sunt în stare gravă”, a spus inspectorul școlar general adjunct, Cosmin Hogea.

„Dacă un profesor aflat în izolare se simte bine, poate să predea online”, a adăugat Marin Popescu.

1 COMENTARIU

  1. Criminali! Ne expuneti fara vreo urma de responsabiitate. Sunt vaccinat de 6 luni, in jurul meu nu se respecta mai nimic, elevii poarta masca doar cand le atrag atentia si trebuie sa ajung probabil in spital pentru ca voi nu sunteti in stare sa impuneti restrictii si sa dati sanctiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.