Ripensia a fost depăşită uşor de Petrolul. Roş-galbenii au pus deja în...

Ripensia a fost depăşită uşor de Petrolul. Roş-galbenii au pus deja în vânzare tichetele pentru jocul de Cupă cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FC Petrolul Ploieşti / Facebook

Ripensia nu a putut produce surpriza pe terenul unei dintre favoritele la promovare, Petrolul Ploieşti. „Lupii” s-au impus cu 2-0, scor înregistrat şi la pauză în duelul din etapa a şaptea a Ligii 2. Roş-galbenii nu au avut forţa să revină în partea secundă.

„Ripi” a încasat primul gol într-un mod asemănător cu cel din Ghencea. Acelaşi „actor” a fost căpitanul Coulibaly, căruia îi place să joace balonul indiferent de zonă. Senegalezul a fost dat „la o parte” de Vajushi în minutul 11 iar albanezul l-a învins apoi cu un şut la colţul lung pe Rus. Jocul de pase al oaspeţilor nu a arătat rău nici azi, dar au lipsit realizările concrete iar în minutul 42 Mario Bratu a făcut 2-0 pentru gazde direct dintr-o „liberă” laterală, fază la care şi portarul Rus are partea sa de vină.

Timişorenii au sperat să schimbe ceva, Ernest a adus forţă în ofensivă, dar a fost taxat des cu faulturi în duelurile unu la unu.


Pe final jocul a devenit liniştit, doar Stoi a mai ameninţat periculos, deja în prelungiri, cu un şut de la mare distanţă lângă vinclu şi care l-a pus la grea încercare pe Avram.

Deocamdată Ripensia rămâne pe locul 9, cu nouă puncte după şapte runde. Petrolul e lider cu 18 puncte, dar „grosul” etapei se dispută mâine.

Petrolul: Avram – S. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto (65, Chindriș) – M. Bratu (84, M. Constantinescu), Tucaliuc (74, Jarovic), Vajushi (65, Saim Tudor) – S. Diarra (84, Măzărache). Antrenor: Nicolae Constantin

Ripensia: I. Rus – Sturzu (85, R. Stoica), Țieranu, Lalic (46, Gladun), Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrăsan (46, Ernest) – V. Macrițchii (46, Stoi), Piftor, Mitrov – Golda (73, Taras). Antrenor: Cosmin Petruescu

Pregătiri pentru Dinamo

Chiar înaintea acestui joc Ripensia a anunţat că s-au pus deja în vânzare tichetele pentru meciul din Cupa României cu Dinamo Bucureşti. 20 de lei va costa accesul general (Tribuna I, respectiv peluza nord) la meciul programat joi, 23 septembrie, de la ora 18.45, pe arena „Dan Păltinişanu”

Locurile de vânzare a biletelor sunt următoarele: complexul comercial ”Almira” (la casele de marcat) – vânzarea a început deja de astăzi, 17 septembrie! La punctul de vânzare a suvenirurilor din centrul Timișoarei (lângă McDonald’s) – începând de sâmbătă, 18 septembrie, ora 11:00; La punctul de lucru al clubului (parterul Facultății de Muzică, din Piața Libertății) – de luni, 20 septembrie, până joi 23 septembrie, între orele 9:30 și 16:00.

Ripensia e atentă în această perioadă şi la eventualele noi restricţii care ar putea limita numărul spectatorilor care pot fi prezenţi la duelul de pe „Marele oval”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.